BucureștiRomânia | Contact | Contul meu

BucureștiRomânia | Contact | Contul meu

Expoziția “Summer of Art”

Evenimente Expoziția “Summer of Art”
Încarc Evenimente
Acest eveniment a trecut.

Fundația Inocenți – Filiala București, în parteneriat cu Federația Organizațiilor Neguvernamentale pentru Copil (FONPC), organizează în data de 14 septembrie 2022, Expoziția “Summer of Art”. Evenimentul va avea loc între orele 17:00-20:00 la Biblioteca Națională, sala Papirus, Bd. Unirii nr. 22.

Invitații vor avea ocazia să se bucure de capodoperele lucrate pe parcursul verii atât de către copiii și adolescenții din programele educaționale Inocenți, cât și de adolescenți din familii ucrainene. Este vorba despre peste 60 de fotografii realizate de către aceștia în cadrul proiectului Photovoice, obiecte de ceramică, picturi, precum și alte lucrări.

Toate atelierele artistice au fost posibile datorită unor susținători și prieteni ai organizației, astfel: Vadim Ghirda – fotojurnalist (atelier de fotografie), Veronika Vitvitska – artist din Ucraina (atelier de acuarelă), artiști plastici de la Centrul Cultural Turc Yunus Emre (atelier de Ebru), Jim Denison – profesor la Școala Americană din Paris (atelier de olărit), Alina Tomșa-Bogdanffy, psiholog (ateliere de arte expresive), studenți de la Departamentul de Studii Asiatice din cadrul Universității Româno-Americane (atelier de caligrafie japoneză).

Expoziția “Summer of Art” își dorește să aducă împreună susținători ai fundației din medii, sectoare și țări diferite pentru a le mulțumi pentru implicarea lor în viețile beneficiarilor organizației.

Despre proiectul PHOTOVOICE

Aproximativ 30 de adolescenți și tineri din programele educaționale din București, dar și din familii din Ucraina au luat parte la unul dintre cele mai frumoase proiecte Inocenți din această vară: Photovoice. În deschiderea proiectului, participanții au avut ocazia să îl cunoască pe Vadim Ghirda, un renumit fotojurnalist de la care au aflat câteva dintre tainele unei fotografii grăitoare. Ulterior, tinerii au primit aparate foto, instrucțiunile necesare și, preț de o săptămână, și-au surprins frânturi din viață prin fotografie: de la animale, străzi, oameni, până la apusuri, mâncare, emoții. Alături de noi în acest proiect se află și Alan Munguia, un inginer din Mexic, pasionat de fotografie, care le-a vorbit participanților despre multiplele beneficii cu care vine la pachet acest hobby.

Detalii

Dată:
14 septembrie 2022
Oră:
17:00 - 20:00
Categorie:
Etichete Eveniment:
, ,

Loc de desfășurare

Biblioteca Națională
Bd. Unirii nr. 22
București, România

Organizatori

Fundația Inocenți – Filiala București
Federația Organizațiilor Neguvernamentale pentru Copil

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top