BucureștiRomânia | Contact | Contul meu

BucureștiRomânia | Contact | Contul meu

CONIL te invită la Festivalul Integrării, Moș Nic la Circ

Evenimente CONIL te invită la Festivalul Integrării, Moș Nic la Circ
Încarc Evenimente
Acest eveniment a trecut.

Asociația CONIL celebrează Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități, 3 decembrie, prin zâmbet, dans, muzică și culoare la CONIL Fest, Festivalul Integrării – Moș Nic la Circ.

Ediția cu numărul XXI a festivalului va avea loc pe durata a două zile de weekend, 3 – 4 decembrie 2022, la Circul Metropolitan București.

În această iarnă, sunteți invitați să scrieți împreună cea mai frumoasă poveste a incluziunii, răspândind iubire și speranță în toiul sezonului magic. Sunt așteptați cât mai mulți copii, tipici și atipici să-și arate talentul chiar sub ochii lui Moș Nic, prezentator al evenimentului.

În foaierul Circului Metropolitan, cei prezenți la eveniment se vor putea bucura de-a lungul întregului weekend de toate surprizele pregătite de expozanții Târgului lui Moș Nic. Dulciuri, cărți, produse hand made, ateliere, pictură pe față, workshopuri, baloane și multe, multe alte surprize.

Integrat în eveniment este și spectacolul ”ABC-ul Circului”, o producție a Circului Metropolitan București, oferit gratuit de către Asociația CONIL unui număr de 1.000 de copii cu dizabilități, proveniți din medii defavorizate, din centre de plasament și refugiați urcaineni.

Vino să petreci un weekend plin de zâmbete, culoare și veselie la Circul Metropolitan Bucuresti și să celebrezi Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități

Pe lângă programele artistice susținute de copii în arena circului, cei prezenți vor realiza MANIFESTUL PRIETENIEI, un banner de mari dimensiuni amplasat în foaier unde toți participanții vor putea lăsa un gând bun pentru copiii și tinerii cu dizabilități.

Un manifest artistic realizat de copii pentru copii dar și pentru autorități. Profităm de Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități pentru a demonstra că iubirea, sprijinul și susținerea acestora vin din sufletul fiecăruia dintre noi. Vino și așează și gândul tău pe manifest! Copiii cu nevoi speciale au nevoie de susținere, încurajare, acceptare! Și ei fac parte din lumea ta! Haide alături de noi să facem o bucurie tuturor copiilor speciali, chiar de ziua internațională a acestora.

Dizabilitatea este responsabilitatea comunității! Fii responsabil! Lasă o mărturie pe MANIFEST!

Pentru detalii și înscrieri, puteți accesa siteul Conil, puteți scrie la adresa de mail office@conil.ro sau puteți vizita  pagina de Facebook a evenimentului.

 

Detalii

Începe:
3 decembrie 2022 @ 10:00
Se termină:
4 decembrie 2022 @ 18:00
Categorie:
Etichete Eveniment:
, , , ,
https://conil.ro/conilfest-poveste-de-iarna/

Organizator

Conil
Email:
office@conil.ro
Vezi siteul organizatorului

Loc de desfășurare

Circul Metropolitan
Aleea Circului 15
București, București 021103 România
+ Hartă Google

Dezactiveaza titlul coloanei Mega Menu

Go to Top