Felicitări, ai deja un CV încărcat pe portalul ScoliPrivate.eu. În cele ce urmează îți vom prezenta în detaliu procedura prin care poți încarcă alt CV, în situația în care CV-ul pe care l-ai încărcat nu mai este de actualitate sau ai omis informații cruciale despre studiile sau abilitățile tale, informații ce pot fi definitorii în alegerea ta de către un angajator de top.

Primul pas

Pentru a-ti putea edita CV-ul, va trebui sa te loghezi in contul tau personal. Acest lucru se face apasand pe butonul “Contul meu” din partea stanga a meniului superior (vezi indicatii exacte in imaginea de mai jos).

Se va deschide o pagina de autentificare, unde iti poti introduce utilizatorul / emailul si parola contului. In cazul in care nu mai tii minte parola contului, poti aplica rapid procedura de recuperarea a contului.

Procedura de editare / ștergere CV

După ce ai rezolvat eventualele probleme cu contul (ți -ai reamintit sau resetat parola), si te-ai logat, vei fi redirecționat în pagina contului tău.

În pagina contului tău va trebui să apeși pe butonul “Vezi profilul” din panelul stâng , acțiune ce te va redirecționa pe pagină profilului tău de pe portalul scoliprivate.eu.

Din pagina profilului tău , apasă pictograma din panelul drept (vezi fotografie), iar apoi din meniul modal ce va apărea selectează ” Editează Profilul”. Această acțiune te va redirecționa către pagina de editare a profilului, loc în care vei putea șterge sau înlocui CV-ul uploadat.

Nu uita ca după orice modificare pe care ai făcut -o profilului tău , inclusiv la partea de CV, să apeși pe butonul ” Salvează profilul”. Numai așa vei avea garanția că modificările tale asupra propriului profil au fost procesate și salvate.

Îți mulțumim și ne dorim că CV-ul tău să fie cât mai atractiv pentru potențialii angajatori și astfel în cel mai scurt timp să începi să primești invitații la interviuri.