Publicat pe: 30 noiembrie 2022Timp de citire: 3.5 minuteVizualizări: 494

Asociația CONIL celebrează Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități, 3 decembrie, prin zâmbet, dans, muzică și culoare la CONIL Fest, Festivalul Integrării- Moș Nic la Circ!

Ediția cu numărul XXI a CONIL Fest, Festivalul Integrării – Moș Nic la Circ, va avea loc pe durata a două zile de weekend, 3 – 4 decembrie 2022, la Circul Metropolitan București!

Evenimentul va sărbători curajul, determinarea, puterea și ambiția tuturor copiilor speciali, dar și dragostea și sprijinul pe care noi le putem oferi acestora. Sute de copii tipici și cu cerințe educaționale speciale își vor arăta talentul chiar sub ochii lui Moș Nic, prezentator al evenimentului.

În arena circului se vor succede momente artistice extraordinare susținute de copii nevăzători, diagnosticați cu autism, sindrom Down care, alături de sute de copii tipici vpr scrie cea mai frumoasă poveste de prietenie, chiar de Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități. Toți copiii vor primi premii din partea organizatorilor, festivitățile de premiere fiind oficializate de personalități marcante ale vieții culturale, artistice și sportive. Ne bucurăm de prezența marii campioane Ana Maria Brânză, un susținător permanent al copiilor în general și al celor cu dizabilități în special. Cine dorește să o întâlească, vă așteptăm la Circ  sâmbătă, 3 decembrie între 12:30 – 14:00.

În foaierul Circului Metropolitan, între 3-4 decembrie, cei prezenti la eveniment se vor putea bucura de-a lungul întregului weekend de toate surprizele pregătite de expozanții Târgului lui Moș Nic!  Dulciuri, cărți, produse hand made, ateliere, pictură pe față, workshopuri, baloane și multe, multe alte surprize!

Tot în foaier îi așteaptă pe cei mici și gadget-uri pe care aceștia pot testa o aplicație proaspăt lansată în România. Pentru a veni în sprijinul celor mai vulnerabili copii și al familiilor acestora, UiPath Foundation, alături de NABU și Asociația OvidiuRO, au lansat aplicația de citit NABU prin intermediul căreia copiii din întreaga țară pot beneficia în mod gratuit de literatură de calitate, adaptată vârstei lor, prin cărțile special create pentru ei.

Din program  vor  face parte și Școala de Dans Popular Larisa și Marin Barbu, a unor talentați copii ucraineni, refugiați din calea războiului, a copiilor de la Școala pentru Deficienți de vedere, Școala Gimnazială numărul 2 București, Școala Ionel Teodoreanu, Școala de muzică Crina Mardare și mulți alții.

Integrat în eveniment este și spectacolul ”ABC-ul Circului”, o producție a Circului Metropolitan București, oferit gratuit de către Asociația CONIL unui număr de 1.000 de copii cu dizabiliități, proveniți din medii defavorizate, din centre de plasament și refugiați urcaineni.

Vino să petreci un weekend plin de zâmbete, culoare și veselie la Circulul Metropolitan Bucuresti și să celebrăm împreună Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități!

Save the date! 3-4 decebrie, între 10-18 –  Moș Nic la Circ!

Pe lângă programele artistice susținute de copii în arena circului, vom realiza și MANIFESTUL PRIETENIEI, un banner de mari dimensiuni amplasat în foaier unde toți cei prezenți vor putea lăsa un gând bun pentru copiii și tinerii cu dizabilități.

Un manifest artistic realizat de copii pentru copii dar și pentru autorități! Profităm de Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități pentru a demonstra că iubirea, sprijinul și susținerea acestora vin din sufletul fiecăruia dintre noi!

Expozanți: Magazin Bucuria, Vacaju, Dulciuri Minunate, Coloritoria, Avon Cosmetics, Dulciuri Kovacs, Coffe Bike, Storyes by Ionuț Panaite, ID Publishing House, Felis Esențial, Kids in Business și mulți, mulți alții.

Sponsori: Transavia, One United Properties, Aqua Carpatica, Boromir, Avon Cosmetics, Alka Group, Graphtec Design, Sovis Print, Asociația Șansa Ta, Banca pentru Alimente, Fă Bine, Sindicatul Fermierilor Patrioți

Parteneri media: București FM, Agerpres, România Pozitivă, Ziarul Pozitiv, Business&Style, PRwave, www.desprecopii.com , www.scoliprivate.eu,  www.parentropolis.com

 

Sursa foto: https://www.pexels.com/photo/close-up-of-christmas-decorations-hanging-236129/

Distribuie acest articol

Vrei ca profilul tău să fie văzut de cele mai bune școli private din România?

Reprezinți o instituție privată de învățământ și ești în căutare de personal didactic sau non-didactic? Comunitatea scoliprivate.eu îți stă la dispoziție.

Lasă un comentariu