Publicat pe: 27 noiembrie 2022Timp de citire: 1.4 minuteVizualizări: 331

Fii #prietencurareș! Asociația Zi de Bine strânge bani pentru o zi plină de activități senzoriale speciale, pentru salinoterapie și alte terapii complementare. pe care Rareș, unul dintre cei 5 copii cu Deficienţa MCT8 din România, le poate face pe termen mai lung. 

Asociația Zi de Bine pregătește pentru Rareș, cu ajutorul tău, o petrecere senzorială.  Asta vine de la atelierele senzoriale pe care Rareș le iubește. Sunt printre puținele ocazii de socializare pe care le are și chiar dacă nu poate vorbi și nu poate alerga, îi licăresc ochii când vede alți copii cu care poate interacționa. De fapt, prima dată când a stat drept în scaun a fost în prezența altor copii, la joacă, așa cum o înțelege el. Ca să vezi ce înseamnă puterea lui „împreună”.

”Așa ar trebui să se bucure orice copil de ziua lui, măcar o dată-n viață! O petrecere din aia, una și bună! Pentru Rareș e puțin mai complicat… Totul e puțin mai complicat… Pe 5 decembrie, când va împlini 9 ani, nu va avea parte nici de baloane care fac mult zgomot, nici de muzică dată tare, „scandal” și nebunii. Nici măcar de prieteni, dacă nu vei fi tu #prietencurareș de ziua lui.  Dar și dacă vei fi… vei avea cel mai special prieten din România”, spun organizatorii.

Accesează următorul link pentru a vedea cum poți contribui: https://zidebine.galantom.ro/fundraising_pages/view?id=30362&fbclid=IwAR1v4PEIHuxWLkJ512x1D1Z7sVKl2N_Nlf5qWtPdBzAdmc_dPcLa15Xkw2U

Distribuie acest articol

Vrei ca profilul tău să fie văzut de cele mai bune școli private din România?

Reprezinți o instituție privată de învățământ și ești în căutare de personal didactic sau non-didactic? Comunitatea scoliprivate.eu îți stă la dispoziție.

Lasă un comentariu