Publicat pe: 30 septembrie 2022Timp de citire: 0.8 minuteVizualizări: 463
Interimatul ministerului Educației este preluat de Sebastian Burduja, ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, după cum a anunțat Guvernul în această dimineață. Potrivit surselor Edupedu.ro, poziția de conducere a ministerului educației va fi asigurată interimar pentru o perioadă foarte scurtă de Burduja, portofoliul educației urmând a fi preluat de Ligia Deca, actualul consilier prezidențial pe educație.

G4Media a scris aseară, pe surse, că liberalul Sebastian Burduja ar urma să preia în regim de interimat și Ministerul Educației.

Burduja a reacționat imediat la postarea lui Sorin Cîmpeanu, în care își anunța demisia. El a subliniat „faptele concrete” ale fostului ministru, „într-un context plin de provocări”.

Amintim că Sorin Cîmpeanu și-a anunțat demisia din funcția de ministru, joi seara, pe contul său de Facebook, subliniind că demisionează din proprie inițiativă.

Sursă știre – Edupedu.ro

Distribuie acest articol

Vrei ca profilul tău să fie văzut de cele mai bune școli private din România?

Reprezinți o instituție privată de învățământ și ești în căutare de personal didactic sau non-didactic? Comunitatea scoliprivate.eu îți stă la dispoziție.

Lasă un comentariu