Publicat pe: 28 august 2022Timp de citire: 1.6 minuteVizualizări: 478
Dacă nu ai început curațenia de toamnă, acum ar fi un moment prielnic pentru a începe cu sortarea jucăriilor. Dacă ai jucării în stare bună, pe care nu le mai folosești și de care ești gata să te desparți pentru o cauză bună, vino până pe 09 septembrie 2022, între orele 10.00-20.00, la Roaba de Cultură, în Parcul Herăstrău, pentru a le dona. Organizatorii se ocupă de sortare și igienizare, iar pe 10.09.2022 le vor comercializa la Târgul “2nd Life”, urmând ca banii strânși să fie donați către cauza ”Pâine și mâine” a organizației World Vision.
Asta pentru că pe data de 10 septembrie 2022 va avea loc cea de-a doua ediție a Târgului de Jucării “2nd Life”, organizat de Asociația Green Revolution. Este un eveniment de educație ecologică, financiară și socială, ce își propune să redea jucăriilor nefolosite o nouă viață educând în același timp copiii în spiritul celor 3 R: reuse, repair, recycle.
De asemenea, ai șansa să vinzi jucăriile tale în cadrul Târgului și să donezi o parte din sumă unei cauze umanitare pe care o alegi chiar tu. Tot ce trebuie să faci este să îți confirmi participarea la adresa mihaela.odică@prstore.ro și să te prezinți pe 10 septembrie la Târg cu jucăriile cărora vrei să le oferi o nouă viață.
Îmbină faptele bune cu distracția și vino, în al doilea weekend din septembrie, să te bucuri de jocurile și atelierele organizate de partenerii și asociațiile care și-au confirmat prezența la Târgul de Jucări “2nd Life”. Te vei întoarce acasă cu un zambet larg pe față și câțiva prieteni noi.
Ne bucurăm să fim partener al Târgului de Jucării @https://www.facebook.com/events/510206624180189/

Distribuie acest articol

Vrei ca profilul tău să fie văzut de cele mai bune școli private din România?

Reprezinți o instituție privată de învățământ și ești în căutare de personal didactic sau non-didactic? Comunitatea scoliprivate.eu îți stă la dispoziție.

Lasă un comentariu