Publicat pe: 16 iunie 2022Timp de citire: 1.4 minuteVizualizări: 564

scoliprivate.eu, primul portal dedicat învățământului privat din România, se relansează cu o nouă formă, cu rubrici noi și cu o abordare holistică a domeniului educațional, totul cu scopul de a răspunde întrebărilor și provocărilor tuturor celor implicați: părinți, profesori, instituții de învățământ, dar mai ales, elevi.

Pe lângă componenta deja cunoscută de informații up-to-date din domeniul educației, asigurată prin rubricile Noutăți, Evenimente, Specialiști și Digitalizare, scoliprivate.eu își păstrează rolul de inovator în ceea ce privește mass-media de profil prin lansarea unor două noi rubrici: Școli și Cariere. Rolul lor este acela de a răspunde nevoii instituțiilor de învățământ de a-și găsi cât mai rapid viitorii colaboratori și, în același timp, de a oferi personalului didactic și non-didactic șansa de a-și găsi cât mai rapid locul de muncă dorit printr-un portal dedicat recrutării din domeniul educațional. 

De asemenea, cititorii vor regăsi în continuare pe scoliprivate.eu un index complet al instituțiilor private de învățământ preuniversitar existente în România, dar și profile ample ale școlilor private care doresc să vină în întâmpinarea celor interesați cu mai multe informații.

Vă mulțumim tuturor celor care ați rămas fideli scoliprivate.eu în ultimii 6 ani și celor care ne citiți pentru prima dată! Vă invităm să ne rămâneți alături în continuare pentru informații la zi din domeniul educației.

 

Emiliana Dovan, Fondator, scoliprivate.eu
Mihaela Odică, Managing Partner, scoliprivate.eu

Distribuie acest articol

Vrei ca profilul tău să fie văzut de cele mai bune școli private din România?

Reprezinți o instituție privată de învățământ și ești în căutare de personal didactic sau non-didactic? Comunitatea scoliprivate.eu îți stă la dispoziție.

Lasă un comentariu