Publicat pe: 23 iunie 2017Timp de citire: 1 minuteVizualizări: 329

Primarul general Gabriela Firea a declarat vineri că, împreună cu primăriile de sector, municipalitatea va amenaja vara aceasta mai multe creşe şi grădiniţe.

“Împreună cu primăriile de sector, în această vară, vom amenaja mai multe creşe şi grădiniţe pe raza fiecărui sector în parte. Am primit deja de la Direcţia de Sănătate Publică care sunt condiţiile care trebuie să fie îndeplinite de un spaţiu pentru a fi amenajat creşă şi grădiniţă şi am demarat deja procedurile”, a declarat Firea, la prezentarea bilanţului primului an de mandat.

Potrivit PMB, în bugetul pe 2017 al municipiului Bucureşti sunt alocaţi 1,3 milioane de euro pentru finanţarea studiilor de fezabilitate pentru modernizarea şi extinderea unor unităţi de învăţământ din Capitală, obiectivul fiind ca în cel mai scurt timp să nu se mai înveţe în trei schimburi în nicio şcoală din Bucureşti.

Numărul total de obiective este de 42 de unităţi de învăţământ, dintre care 16 grădiniţe cu patru sau opt grupe, zece after-school, extinderea unui număr de 15 şcoli foarte aglomerate şi a sălii de sport din cadrul Şcolii Centrale, arată PMB.

Distribuie acest articol

Vrei ca profilul tău să fie văzut de cele mai bune școli private din România?

Reprezinți o instituție privată de învățământ și ești în căutare de personal didactic sau non-didactic? Comunitatea scoliprivate.eu îți stă la dispoziție.

Lasă un comentariu