Publicat pe: 20 iunie 2017Timp de citire: 1.1 minuteVizualizări: 338

Buzăul va fi primul oraş din România cu o platformă electronică de management educaţional implementată în toate şcolile, acesta fiind primul proiect smart iniţiat în oraş cu ajutorul unei soluţii sută la sută româneşti, dar una dintre primele trei lume, a declarat, marţi, primarul oraşului oraşului Buzău, Toma Constantin, în cadrul conferinţei Jump to Smart. 1.0. România Oraşelor Inteligente.

“Deocamdată singurul proiect smart pe care l-am iniţiat şi suntem în faza de licitaţie…Vom fi primul oraş din România cu o platforma electronică de management educaţional implementată în absolut toate şcolile. Este o soluţie sută la sută românească, dar una dintre primele trei din lume ei, o firmă cu multe contracte în UE şi care pune mare accent pe educaţie, pentru că nu vom avea oraşe inteligente fără oameni inteligenţi”, a afirmat Constantin.

Lideri ai administraţiei centrale şi locale, firme de renume din domeniul IT&C, reprezentanţi ai Băncii Europene de Investiţii şi ai Băncii Europene pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare, alături de ambasadori din Europa, Japonia şi China, au participat luni şi marţi la conferinţa Jump to Smart. 1.0. România Oraşelor Inteligente.

Distribuie acest articol

Vrei ca profilul tău să fie văzut de cele mai bune școli private din România?

Reprezinți o instituție privată de învățământ și ești în căutare de personal didactic sau non-didactic? Comunitatea scoliprivate.eu îți stă la dispoziție.

Lasă un comentariu