Publicat pe: 31 mai 2017Timp de citire: 1 minuteVizualizări: 364

Zeci de elevi vor putea experimenta, miercuri, calitatea de demnitar la Ministerul Justiţiei, vor putea vedea biroul din care ministrul Justiţiei ia decizii, vor observa cultura organizaţională într-o astfel de instituţie şi vor asista la o lecţie de educaţie juridică predată altfel, potrivit unui comunicat al Ministerului Justiţiei. Instituţia anunţă că îşi deschide porţile pentru toţi copiii iar unul dintre ei va fi desemnat “ministru pentru o zi” de către Consiliul Naţional al Elevilor.

Tânărul va participa, alături de ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, la activităţile demnitarului, ce vor include, pe lângă atribuţiile manageriale curente, şi prezenţa la şedinţa de guvern de la Palatul Victoria, conform iniţiativei Secretariatului General al Guvernului.

Elevii care vin la Ziua Porţilor Deschise la Ministerul Justiţiei sunt liceeni de la câteva dintre cele mai prestigioase instituţii de învăţământ din Capitală.

În holul Ministerului Justiţiei va fi amenajată o cabină foto performantă unde, pentru fiecare copil, va fi realizată o legitimaţie de “ministru al Justiţiei pentru o zi”, se mai arată în comunicat.

Distribuie acest articol

Vrei ca profilul tău să fie văzut de cele mai bune școli private din România?

Reprezinți o instituție privată de învățământ și ești în căutare de personal didactic sau non-didactic? Comunitatea scoliprivate.eu îți stă la dispoziție.

Lasă un comentariu