Publicat pe: 18 mai 2017Timp de citire: 1 minuteVizualizări: 336

Reţeaua şcolară www.reteauaEDU.ro a fost îmbunătăţită şi relansată după 8 ani, aceasta devenind platformă oficială de învăţământ de tip eLearning pentru sute de mii de elevi, studenţi şi profesori.

ReteauaEDU.ro va realiza, în parteneriat cu instituţiile de învăţământ din România, activităţi şcolare şi extra şcolare precum: postarea lecţiilor/bibliografiei/temelor, evaluarea şi autoevaluarea cunoştinţelor, crearea unor clase virtuale de colaborare între licee, cursuri comune în clasa virtuală, organizarea de proiecte/concursuri/provocări între licee, pregătirea pentru bacalaureat, precum şi accesarea unor finanţări cu fonduri naţionale sau europene precum ROSE.

În prezent, în România au aderat deja la reteauaEDU.ro peste 700 licee, peste 14.000 liceeni, peste 700 profesori şi peste 500 părinţi.

“Într-un fel, platforma este ca o serie de meditaţii la care elevii se duc cu plăcere şi care nu îi costa nimic, atât profesorii, cât şi părinţii putând observa rezultate concrete şi evoluţie constantă”, se mai precizează în comunicat.

Platforma este prezentă în România încă din 2009, ajungând recent şi în Republica Moldova.

Distribuie acest articol

Vrei ca profilul tău să fie văzut de cele mai bune școli private din România?

Reprezinți o instituție privată de învățământ și ești în căutare de personal didactic sau non-didactic? Comunitatea scoliprivate.eu îți stă la dispoziție.

Lasă un comentariu