Publicat pe: 24 aprilie 2017Timp de citire: 0.9 minuteVizualizări: 461

Universitatea Transilvania găzduieşte, pentru prima oară, “Săptămâna internaţională-Iweek”, şi care aduce, de luni, la Braşov, cadre didactice şi membri ai personalului administrativ din 33 de universităţi din 12 ţări din lume.

Până pe 28 aprilie, vor participa 30 de profesori şi membri ai personalului administrativ din universităţi din Italia, Finlanda, Franţa, Letonia, Polonia, Portugalia, Spania, Slovacia, Slovenia, Africa de Sud, Rusia şi Turcia.

Tema săptămânii este “New times – same practices? How to address international challenges as Erasmus+ participants” (La vremuri noi, aceleaşi practici? Cum să facem faţă provocărilor internaţionale în calitate de participanţi în programul Erasmus+).

La începutul anului universitar 2016-2017, la Universitatea Transilvania din Brașov erau înmatriculați 339 de studenți internaționali full time. Erasmus+ este programul Uniunii Europene, pentru educaţie, formare, tineret şi sport care se va desfăşura în perioada 2014-2020. Erasmus+ își propune să încurajeze dezvoltarea competențelor și a capacității de inserție profesională și să ofere noi oportunități de educație, formare și stagii pentru tineri.

Distribuie acest articol

Vrei ca profilul tău să fie văzut de cele mai bune școli private din România?

Reprezinți o instituție privată de învățământ și ești în căutare de personal didactic sau non-didactic? Comunitatea scoliprivate.eu îți stă la dispoziție.

Lasă un comentariu