Școala Primară și Grădinița Colibri Constanța

Școala Primară și Grădinița Colibri Constanța

Descrierea Scolii

Școala Primară „COLIBRI” este o instituție de învățământ autorizată, ce are ca structură Grădinița „COLIBRI”, nivel de școlarizare acreditat, ambele oferind un program educațional de calitate, bazat de curriculumul Ministerului Educației, îmbunătățit cu o gamă largă de activități extrașcolare și extracurriculare care să asigure dezvoltarea armonioasă a copiilor.
Aici copiii observă, explorează, întreabă, comunică, decid,acționează.
Misiunea noastră este dezvoltarea aptitudinilor și cunoștințelor copiilor în vederea integrării cu succes în nivelul următor de școlarizare și a adaptării optime în societate.   Ne-am propus formarea copiilor astfel încât aceștia să fie prietenoși, inventivi, instruiți și dornici de cunoaștere.
În cei 8 ani de funcționare am investit permanent în baza materială și în resursa umană, constituind astfel un climat optim pentru copii, devenind una din unitățile de învățământ particular renumite în Constanța. Alegerea școlii sau a grădiniței este un pas important pentru părinți, o adevărată provocare uneori pentru aceștia, ei trebuind să țină cont atât de zonă, preț, metode de predare, cadre didactice cât și de rezultatele unității școlare.
O unitate de învățământ particulară autorizată sau acreditată are întotdeauna interesul să își apropie elevii, să le ofere un act educațional și o îngrijire de calitate. Dar este adevărat că trebuie să existe o atracție între copil și cadrul didactic, o afinitate care se reflectă în plăcerea cu care vine copilul la grădiniță sau școală. Școala potrivită e cea care reușește să scoată în evidență tot ce are un copil mai bun în el.

Tarife

Tarifele școlare ale unității noastre sunt adaptate financiar posibilităților din orașul nostru, pornind de la 500lei/lună, în funcție de program și opțiuni.
Taxa cuprinde activități curriculare, rechizite și materiale educaționale, supraveghere video permanentă, limba engleză zilnic, limba germană de două ori pe săptămâna și acces în salina proprie.

Program

8-13, 8-14 și 8-18. Unitatea este deschisă pe parcursul întregului an.

Oferta de şcolarizare

Gradința și Școala Primară.

Activităţi Opţionale

Activități de dans, teatru, dezvoltare emoțională, muzică și sport.
Club de arte plastice, club de limbi străine, club cu activități de logică.

Echipa

Echipa noastră educațională este selectată cu grijă pe baza competențelor, atât cadrele didactice cât și personalul auxiliar având pregătire în domeniu. Sunt oameni dedicați profesiei pe care o practică, cu o cultură organizațională formată de-a lungul celor 8 ani de existență. La Școala Primară și Grădinița Colibri, 56 de angajați se dedică copiilor în fiecare zi.

Facilităţi Extraşcolare

Unitatea școlară cuprinde: un complex de clădiri noi, cu săli amenajate modern, în funcție de specific, două spații exterioare de joacă dotate cu ansambluri de joacă moderne salină proprie și microbuz școlar. Masa este asigurată în sistem catering, transport asigurat la cerere, medic, asistență medicală, psiholog, pază și supraveghere video permanentă.

Rezultate

În cei 8 ani de la înființare, unitatea a participat la concursuri și festivaluri de profil, obținând diferite premii și diplome, stimulând astfel potențialul copiilor printr-un proces de
învățare interactiv. Rezultatele noastre sunt cuantificate de numărul mare de copii înscriși în unitate, de bucuria cu care aceștia vin la grădiniță și școală, de încrederea părinților și recomandările date de aceștia.

Curriculum

Nu a fost stabilit un curriculum
Pret
incepand cu 1440 EURO / an
Elevi
0
Limba Predare