Conferința internațională de leadership și management școlar

Conferința internațională de leadership și management școlar este un eveniment dedicat directorilor de școli și bunelor practici internaționale în materie de leadership și management educațional, care va avea loc pe data de 14 noiembrie în București.
La eveniment vor participa trei speakeri internaționali (specialiști în educatie, directori de școli din Danemarca și SUA) și peste 100 de directori de școli din toată țara.
De asemenea, va fi lansată Academia de leadership si management educațional – un program inspirat de cursurile internaționale de MBA în care va fi selectată o comunitate de 30 de directori, care vor lucra timp de un an de zile cu specialiști internaționali în educație. Directorii selectați vor beneficia de traininguri, instrumente de lucru pentru școlile lor, mentorat 1 la 1 din partea unor directori cu experiență din străinătate și workshopuri cu specialiști din business.
Participarea directorilor este gratuită. Aceștia se pot înscrie pe site-ul evenimentului (link aici), completetând un scurt formular.

 

Mai multe informații despre eveniment pot fi vizualizate în următorul document: Education Change Makers – Conferinta Internationala de Leadership si Management.

Parerea Ta

Adresa dumneavoastra nu va fi publicata

2 × 3 =